Grote merken, groot voordeel. Zoek op merk.
  • Wepa
  • Satino Black
  • Deb
  • Europroducts
  • Ingoman
  • Gojo
  • tork
  • Santral
  • Oxy-gen
  • Vendor

Wasbare mondkapjes bij Hygienepapier.nl

Wasbare mondkapjes

Op zoek naar wasbare mondkapjes? Bij Hygienepapier.nl vind je diverse stoffen mondkapjes die wasbaar zijn.

Waarom wasbare mondkapjes

De huidige regels verplichten het om op sommige plekken mondkapjes te dragen. Het advies luidt om hiervoor niet medische mondkapjes te gebruiken, omdat de medische mondkapjes eigenlijk gemaakt zijn voor de zorg. Echter is er momenteel zoveel aanbod, dat deze medische varianten ook voor algemeen gebruik te verkrijgen zijn bij Hygienepapier.nl. Het nadeel van deze maskers is dat deze slechts voor enkel gebruik zijn. In feite dien je na iedere keer dragen het masker weg te gooien en een nieuwe te pakken voor de volgende gelegenheid. Het weggooien van maskers is uiteraard niet het meest duurzame om te doen. Bovendien staan deze mondmaskers niet bekend als comfortabel. De wasbare mondkapjes uit ons assortiment zijn dat echter wel. Door het materiaal waarvan de wasbare mondkapjes zijn gemaakt geven deze een zacht gevoel wat zorgt voor optimaal draagcomfort. Zeker als je voor langere tijd een wasbaar mondkapje op hebt, ga je dit verschil merken. Daarnaast komt ook nog het voordeel dat je een wasbaar mondkapje keer op keer kunt blijven gebruiken. Je kunt het masker immers wassen na iedere keer gebruiken. Dit is niet alleen beter voor het milieu, maar ook nog eens voor je portemonnee, omdat je het wasbare mondkapje eindeloos kunt blijven gebruiken.

Onze wasbare mondkapjes

Bij Hygienepapier.nl vind je verschillende wasbare mondkapjes. Deze wasbare mondkapjes zijn er ook nog eens in verschillende kleuren. Of je nu op zoek bent naar een blauw wasbaar mondkapje of een zwart wasbaar mondkapje, bij Hygienepapier.nl is er altijd een wasbaar mondkapje voor jou. De wasbare mondkapjes uit ons assortiment kunnen herhaaldelijk worden gewassen op 40 graden, zonder dat dit ten koste gaat van de pasvorm. 

Wasbaar mondkapje kopen

Indien jij van plan bent om een wasbaar mondkapje te kopen, is het slim om dat bij Hygienepapier.nl te doen. Onze prijzen zijn laag en levertijden kort. Het is niet voor niets dat wij door klanten de beste hygiëne groothandel van Nederland worden genoemd. Heb jij nog vragen over onze wasbare mondkapjes? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice, zodat jij voortaan weer veilig naar buiten kunt met een wasbaar mondkapje.